Usein kysytyt kysymykset

Usein kysyttyä


Koostimme listan kysymyksistä, jotka ovat nousseet usein esiin palveluissamme. Toivottavasti löydät vastauksista avun ongelmaasi. Jos kuitenkin asia jää epäselväksi tai ongelma ei ratkea, otathan yhteyttä suoraan meihin sivun alapuolella olevalla lomakkeella.

Verkkokoulutukset

 

Applen laitteilla koulutusta suoritettaessa suosittelemme käyttämään Google Chrome -selainta.

 

Mikäli koulutukseen sisältyy videoita, ne on suunniteltu käynnistymään automaattisesti. Mikäli näin ei tapahdu, klikkaa ”keskeytä” – ja heti sen jälkeen ”toista” –painiketta. Se voi olla tarpeen erityisesti Applen laitteita käytettäessä.

 

Jos maksoit laskulla, ilmoittaudu uuteen koulutukseen haluamallesi ajankohdalle. Vain suoritetuista koulutuksista lähetetään lasku.

Jos maksoit verkkomaksulla, ota yhteyttä koulutuskeskukseen, josta tilasit koulutuksen ja pyydä maksun palautusta. Ilmoittaudu tämän jälkeen uuteen koulutukseen haluamallesi ajankohdalle. 

 

Jos maksoit laskulla, ilmoittaudu uuteen koulutukseen haluamallesi ajankohdalle. Vain suoritetuista koulutuksista lähetetään lasku.

Jos maksoit verkkomaksulla, ota yhteyttä koulutuskeskukseen ja pyydä maksun palautusta. Ilmoittaudu tämän jälkeen uuteen koulutukseen haluamallesi ajankohdalle.

 

Yritä kirjautua koulutukseen suoraan vahvalla tunnistautumisella osoitteessa opiskelu.kuljettaja.fi 

Jos olet syöttänyt sähköpostiosoitteen väärin, niin tilausvahvistusta tai linkkiä ei ole voitu lähettää. Jos henkilötunnus on kirjoitettu oikein, niin voit silti kirjautua suorittamaan koulutusta vahvalla tunnistautumisella. Sähköpostiosoitteesi voit korjata itse järjestelmän kohdasta omat tiedot.

Jos et pääse opiskelemaan vahvalla tunnistautumisellakaan, ota yhteyttä koulutuskeskukseen, josta tilasit koulutuksen.

 

Kirjaudu suoraan opiskelemaan vahvalla tunnistautumisella osoitteessa opiskelu.kuljettaja.fi

Kyllä kirjautuu. Merkintä kirjautuu Traficomiin pääsääntöisesti koulutusta seuraavana päivänä. Traficomin Oma-asiointi -palvelusta voit tarkistaa, että suoritusmerkintä on kirjattu.

 

 

Jos näistä ei ollut apua, ota yhteyttä tällä lomakkeella.