Volvo Trucksilta hieman rakkautta ankeaan syksyyn | Kuljettaja.fi
Artikkelit | Uutiset
#Raskas liikenne#Volvo Trucks

Volvo Trucksilta hieman rakkautta ankeaan syksyyn

28.10.2022 | Autotoday

Kuva: Volvo Trucks

Kaunis rakkaussuhde kahden kuorma-auton välillä: tämä Volvo Trucksin epätavallinen lähestymistapa korostaa myydyimmän Volvo FH:n ajettavuutta ja polttoainetehokkuutta.

Polttoainetehokkuus ja ajamisen ilo nähdään usein kuorma-autonkuljettajien keskuudessa kahtena vastakohtana. Yksinkertaisesti sanottuna et voi saada molempia.

Mutta Volvon polttoainetta säästävien innovaatioiden avulla hauskuus ja tehokkuus voidaan todellakin yhdistää, todetaan Volvon tiedotteessa.

Tätä havainnollistaa yhtiön uusin animaatiovideo, jonka keskiössä on kahden Volvo FH -kuorma-auton välinen rakkaustarina.

Video korostaa tuotteen toimintoja, jotka muodostavat polttoainetehokkaan I-Save-kokonaisuuden, mukaan lukien turbo compound -moottori, I-Shift, I-See, I-Torque sekä parannettu aerodynaaminen muotoilu – esitettynä uudella ennen näkemättömällä tavalla.

I-Save-kokonaisuus esiteltiin asiakkaille vuonna 2019, ja siitä lähtien se on ollut Volvo Trucksin myyntimenestys. Se voi yhdessä kaikkine toimintoineen parantaa polttoainetaloutta jopa 13 %*.

Video kuvattiin Kroatiassa ja kaikki oikea ajaminen tapahtui turvallisissa olosuhteissa suljetulla alueella.

*Verrattuna kulutukseen ennen I-Saven käyttöönottoa vuonna 2019.

 Lähde: Autotoday | Clas von Bell

 

Katso Volvojen rakkaustarinavideo tästä

 

Videon lähde: Volvo Trucks Suomi -YouTube kanava