Wetteri avaa vaihtoautokaupan suurmyymälän Vantaan Petikkoon
Artikkelit | Uutiset
#Autokauppa#Liikenteessä#Uutiset#Vantaa#Wetteri

Volvo Trucks esittelee uuden täyssähköisen akselin pidennettyä toimintamatkaa varten

22.9.2022 | Autotoday

Kuva: Volvo Trucks

Volvo Trucks esitteli uuden, täysin sähköisen taka-akselin IAA-näyttelyssä Hannoverissa, Saksassa. Vapauttamalla tilaa useammalle akulle, uusi e-akseli merkitsee entistä pidempää toimintamatkaa Volvon akkusähkökuorma-autoille.

Uusi e-akseli mahdollistaa entistä enemmän akkuja kuorma-autoon integroimalla sähkömoottorit ja voimansiirron taka-akseliin. Enemmän akkuja tarkoittaa pidempää toimintamatkaa, mikä luo mahdollisuuksia myös pitkän matkan kuljetusten sähköistymiseen.

Tämän vuosikymmenen jälkimmäisellä puoliskolla esiteltävissä polttokennosähkökuorma-autoissa lisätila on hyödyllinen muiden komponenttien asentamiseen.

Täydentää nykyistä tarjoamaa

Volvo Trucks aloittaa muutaman vuoden kuluttua uudella e-akselilla varustettujen kuorma-autojen sarjatuotannon ja se täydentää nykyistä akkusähkökuorma-autojen mallistoa.

Volvo Trucksilla on kolmen polun strategia nollapäästöjen saavuttamiseksi; akkusähkö-, polttokennosähkö- ja polttomoottorit, jotka toimivat uusiutuvilla polttoaineilla, kuten biokaasulla, HVO:lla tai jopa vihreällä vedyllä.

Volvo Trucksin tiedotteen m ukaan ilmastonmuutoksen torjuntaan tarvitaan erilaisia teknisiä ratkaisuja, sillä energia- ja polttoaineinfrastruktuurin saatavuus vaihtelee maittain ja alueittain sekä myös eri kuljetustehtävien välillä.

Lähde: Autotoday | Clas von Bell

Artikkelit | Uutiset
#Autokauppa#Liikenteessä#Uutiset#Vantaa#Wetteri

Volvo Trucks esittelee uuden täyssähköisen akselin pidennettyä toimintamatkaa varten

22.9.2022 | Autotoday

Autoalan kasvuyhtiö Wetteri avaa Vantaan Petikkoon uuden Wetteri Premium-konseptin mukaisen vaihtoautomyymälän.

Uusi suurmyymälä, pinta-alaltaan 1200 neliömetriä, on Wetterille merkittävä avaus pääkaupunkiseudulla ja Suomen vilkkaimmalla autokaupan markkinalla.

Uuden suurmyymälän tilat ovat rakennusvaiheessa. Tilat ovat valmiit myymälän avaamista varten arviolta huhti-kesäkuussa 2024.

Wetteri toimii Suomessa valtakunnallisesti ja sillä on 39 toimipistettä eri puolilla Suomea. Henkilöautokaupan ja -huollon lisäksi Wetteri myy ja huoltaa hyötyajoneuvoja ja raskasta kalustoa.

Maaliskuussa 2023 Wetteri osti liiketoimintakaupalla Itä-Suomessa toimivan Autotalo Hartikaisen. Kesäkuussa 2023 Raumalla ja Porissa toimivasta AutoPalinista tuli osa Wetteriä. Wetterillä on Suomen laajin henkilöautomerkkien myynti- ja huoltoedustus.

 

Lähde: Autotoday | Clas von Bell