Vaasan Scania muutti uusiin toimitiloihin elokuun alussa | Kuljettaja.fi
Artikkelit | Uutiset
#Raskas liikenne#Scania

Vaasan Scania muutti uusiin toimitiloihin elokuun alussa

25.8.2022 | Autotoday

Kuva: Scania

Vaasan Scania on ottanut uudet tilat käyttöönsä elokuun alussa.

Automyynnin, korjaamopalveluiden sekä varaosamyynnin osalta päivitettiin vastaamaan 2020-luvun tiloja. Uudet tilat ovat parantaneet myös merkittävästi henkilökunnan työolosuhteita.

Modernissa huoltohallissa on tilat 12:sta korjaamopaikalle, öljyannostelijat sekä huoltomontut. Huoltohallin nykyaikaiset työvälineet sekä viileys varsinkin kesähelteillä saa kiitosta henkilökunnalta.

Rakennuksen koko on kaikkiaan 2 500 m².

Vaasan asiakaspalvelupäällikkö Markus Aspholm toteaakin olevansa myös henkilökohtaisesti innoissaan, kun 20 Scanialaista pääsi uusiin tiloihin ja ennen kaikkea paljon paremmin raskaan kaluston huoltamiseen soveltuvaan sijaintiin. Sijainti on hyvien liikenneyhteyksien varrella 3- ja 8-teiden risteyksessä, osoitteessa Kyykäärmeentie 2-6, Vikby.

Vaasan Scanian virallisia avajaisia vietetään nyt tulevan viikonlopun aikana. Super-teemaisissa avajaisissa on esillä myös Scanian Super-kiertueen koeajokalusto. Tutustu lisää koeajokiertueeseen: tästä >>

Uusien toimitilojen kunniaksi Vaasan toimipisteessä on myös palanen Scanian historiaa nähtävillä. Esillä on upea ja uniikki yksilö vuodelta 1956, Scania-Vabis L51. Auto on esillä 26.8. saakka.

Lähde: Autotoday | Clas von Bell