Artikkelit | Uutiset
#DAF#Raskas liikenne

Ouluun DAF-merkin edustus

2.3.2023 | Autotoday

Kuva: DAF

Kone Pistemaa Oy alkaa edustaa DAFia Pohjois-Pohjanmaan alueella. Myyntiedustus alkaa heti ja korjaamoedustus myöhemmin keväällä. Oulun Limingantullissa sijaitseva korjaamo on erikoistunut raskaan kaluston korjauksiin, maalauksiin ja varusteluun.

– Pohjois-Pohjanmaa muuan muassa Oulun seutuineen on koko Suomen mittakaavassa iso ja jatkuvasti kasvava markkina-alue. DAFin autokanta alueella on aikaisempina vuosina ollut hyvä, ja haluamme panostaa asiakaspalvelun kehitykseen jatkossakin. Kone Pistemaan yhteistyön myötä pääsemme jatkamaan DAF-autokannan kasvua, ja luottavaisin mielin odotamme jo tulevaa, sanoo Nordic Truckcenterin maajohtaja Sampsa Rouhiainen.

– Näemme paljon mahdollisuuksia alkavassa yhteistyössä Nordic Truckcenterin kanssa. Odotammekin näkevämme paljon uusia DAFeja myös Pohjois-Pohjanmaalla lähitulevaisuudessa, sanoo Kone Pistemaan toimitusjohtaja Janne Pistemaa.

Kone Pistemaan osaamiseen kuuluvat kuorma-autojen ja työkoneiden huollot, varustelut, korjaukset, maalaustyöt, 24/7-päivystystyöt sekä voimansiirto- ja moottoriremontit. Korjaamotöiden lisäksi palvelutarjontaan kuuluu laaja varaosatarjonta, mukaan lukien vaihto-osat sekä laaja repertuaari kunnostettuja moottoreita ja vaihteistoja.

Lähde: Autotoday | Clas von Bell