Lauantaina järjestetään Helsingissä turvallinen rekkaspottaus | Kuljettaja.fi
Artikkelit | Uutiset
#Raskas liikenne#Rekkaspottaus

Lauantaina järjestetään Helsingissä turvallinen rekkaspottaus

2.9.2022 | Autotoday

Kuva: Scania

Lasten ja nuoren, sekä myös hieman vanhempien keskuudessa on levinnyt uusi harrastus, rekkaspottaus. Turvallisemman harrastuksen puolesta on näkyvästi kampanjoinut mm. Poliisi ja Rahtarit.

Rekkaspottaaja valokuvaa/videokuvaa ohiajavia rekkoja, usein silloita tai tien penkereeltä julkaisten kuviaan sosiaalisen median kanaviin.

Usein myös spottaajat pumppaavat kädellä ilmaan ja pyrkivät saamaan rekkakuskin huomion, sekä vilkuttamaan valoja ja soittamaan torvea.

Nyt Scania Suomi Oy kantaa kortensa kekoon turvallisemman spottauksen puolesta, ensimmäisenä raskasta kalustoa myyvänä liikkeenä järjestämällä kokoperheen spottaus-tapahtuman Helsingin Scanian toimipisteessä Konalassa.

Tarkoituksena on tuoda lapsille, aikuisille sekä alan harrastajille nähtäväksi ja kuvattavaksi Scania kuorma-autoja. Myös autojen kuljettajia on mahdollista päästä tapaamaan.

Rekkaspottaus-tapahtuma järjestetään 3.9.2022 klo: 10.00 – 16.00, Helsingin Scania-keskuksessa. Osoite on Muonamiehentie 1, 00390 Helsinki.

Tilaisuuteen ei ole pääsymaksua ja tilaisuus on kaikille avoin. Paikan päällä on myynnissä pikkupurtavaa ja Scanian fanituotteita.

Tapahtumassa on mukana Teemu-nalle ja tapahtuman tuotto lahjoitetaan Lastenklinikoiden Kummit Ry:lle.

 

Lähde: Autotoday | Clas von Bell