Kuljettaja.fi mukana Kuljetus 2023 -messuilla
Artikkelit | Uutiset
#Kuljetusmessut#Kuljetusala

Kuljettaja.fi mukana Kuljetus 2023 -messuilla

27.4.2023 | Eerik Ahola

Kuljetusalan toimijat pääsevät jälleen pitkän tauon jälkeen verkostoitumaan ja tutustumaan kuumimpiin uutuuksiin alan merkittävimmässä kotimaisessa tapahtumassa. Paviljongin tapahtumahallit ja ulkoalueet täyttyvät yli 150 näytteilleasettajasta. Maksuttomaan tapahtumaan odotetaan kymmeniä tuhansia vieraita eri puolilta Suomea.

Tavataan osastolla A320

Kuljettaja.fi on mukana kuljetusalan tärkeimmässä ammattitapahtumassa Kuljetus 2023 -messuilla, jotka järjestetään Jyväskylän Paviljongissa 25 - 27.5.2023.

 

Esittelyssä osastollamme

  • Kuljettaja.fi - kuljetusalan oma digitaalinen media

  • Uusi harjoituskoeympäristö: Ajokorttiteoriakokeet, ADR-harjoituskokeet ja osaamistasotestit tavaraliikenneyrittäjäksi aikovalle

  • Todella laadukkaat ja käytännönläheiset ammattipätevyyden jatkokoulutukset verkkokoulutuksina

  • Ja paljon muuta mielenkiintoista!

 

Osallistu arvontaan ja voita jatkokoulutus verkossa

Järjestämme messujen aikana arvonnan, johon osallistumalla voit voittaa Kuljettaja.fi ammattipätevyyden jatkokoulutuksen verkossa.  Arvomme osallistuneiden kesken yhteensä viisi jatkokoulutusta. Vieraile osastollamme ja osallistu arvontaan! 


Rekisteröidy vierailijaksi

Messuille on ilmainen sisäänpääsy kaikille rekisteröityneille. Siirry alla olevasta painikkeesta ilmoittautumaan kävijäksi. Messut ovat avoinna torstaina ja perjantaina klo. 10 - 17 ja lauantaina klo. 10 - 16.

 

Rekisteröidy kävijäksi

 

Nähdään messuilla! 

 

 

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä jutut