Artikkelit | Uutiset
#Auton huolto

Vaasaan Eurorepar Car Service -monimerkkihuolto

24.1.2023 | Autotoday

Autoliike Lähdemäki vahvistaa huoltopalvelujaan ja on aloittanut Eurorepar Car Service monimerkkihuollon Vaasassa 23.1.2023.

Eurorepar Car Service on tarkoitettu kaikille automerkeille ja -malleille. Uudet huoltopalvelut löytyvät samasta kiinteistöstä, jossa Autoliike Lähdemäki on tullut tutuksi Vaasan alueen asiakkaille jo vuodesta 2006.

Eurorepar Car Service on kansainvälinen monimerkkihuoltoketju, jonka taustalla toimii yksi maailman suurimmista autovalmistajista, Stellantis.

Eurorepar Car Service toimipisteitä on maailmanlaajuisesti jo yli 5 000 ja ketju viettää tänä vuonna 20-vuotis syntymäpäiviään. Suomessa ketju aloitti vuonna 2021 ja nyt Vaasaan avataan 14. Eurorepar Car Service -monimerkkihuolto.

Eurorepar brändättyjen monimerkkivaraosien toimittajina toimivat Stellantis autovalmistajan valitsemat, tunnetut ja hyväksi havaitut varaosavalmistajat. Laaja kansainvälinen varaosien hankinta ja logistiikka mahdollistaa asiakkaille laadukkaat varaosat kilpailukykyiseen hintaan.

– Eurorepar Car Service -monimerkkihuoltoon sisältyy kahden vuoden takuu sekä työlle että varaosille, toteaa Jesse Lähdemäki, Autoliike Lähdemäen jälkimarkkinointijohtaja.

Suomeen tulossa uusi monimerkkihuoltoketju — Eurorepar Car Service

Kiinnostaako autot ja liikenne? Tilaa tästä Autotodayn uutiskirje!

 

Lähde: Autotoday | Clas von Bell