Uusi Kuljettaja.fi-verkkokoulutus
Artikkelit | Uutiset
#Ammattipätevyys#Verkkokoulutus

Uusi Kuljettaja.fi-verkkokoulutus

16.5.2023 | Erkki Heiskanen

Kuorman varmistaminen – uusimmat säännökset käytännössä -verkkokoulutus on julkaistu Kuljettaja.fi -verkko-oppimisympäristöön. Kuorman varmistamista koskevat säännökset muuttuivat vuoden 2022 alussa, jolloin Traficom antoi määräyksen kuormakoreista ja kuorman varmistamisesta. Määräys on täyttä asiaa, mutta sen ymmärtämistä ja käytäntöön soveltamista vaikeuttavat useat viittaukset standardeihin, joita käytännön työssä olevilla ei ole käytössään. Ja vaikka olisikin, niiden sanoma ei välttämättä avaudu henkilölle, joka ei ole kovin perehtynyt fysiikkaan ja siinä käytettyihin SI-yksiköihin. 

Koulutuksessa käymme perusteellisesti läpi uudet säännökset ja käännämme niissä viitatut standardit helposti ymmärrettävään käytännönläheiseen muotoon. Selitämme havainnollisesti, mitä standardien vaikeaselkoiset termit ja yksiköt tarkoittavat. Kuorman varmistamista käytännössä käsitellessämme puhumme kuitenkin niillä tutuilla termeillä, joita käytännön työssäkin käytetään. Ja käytännöllistä asiaa koulutuksessa riittää. 

Tässäkään koulutuksessa emme tyydy yleispätevään pintaraapaisuun vaan käsittelemme asiat todella perusteellisesti ja syvällisesti. Käytännönläheinen ja mukaansa tempaava esitystapa höystettynä runsailla kuvilla, animaatioilla ja videoilla takaa sen, että mielenkiinto kuorman varmistamista kohtaan säilyy koko koulutuksen ajan ja vielä sen jälkeenkin käytännön työssä.

Koulutus kirjataan Traficomin rekisteriin ammattipätevyyden jatkokoulutukseksi. 

Tutustu ja ilmoittaudu

 

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä jutut