Uusi Kuljettaja.fi -etäkoulutus julkaistu
Artikkelit | Uutiset
#Ulkomaanliikenne#Ammattipätevyys

Uusi Kuljettaja.fi -etäkoulutus julkaistu

28.6.2024 | Erkki Heiskanen

Ulkomaan tavarakuljetukset -etäkoulutus on julkaistu 28.6. Kuljettaja.fi -koulutusten tarjontaan. Koulutuksessa perehdytään kansainvälisten tavarakuljetusten mielenkiintoiseen ja haastavaan maailmaan. 

Koulutuksessa tutustutaan ulkomaankuljetusten toimintaympäristöön, erityispiirteisiin ja käytännön toimintatapoihin. Lisäksi opitaan ulkomaankuljettajalle tarpeelliset säädökset ja kansainväliset sopimukset sekä ulkomaanliikenteen asettamat erityisvaatimukset ajotavassa, kuorman varmistamisessa sekä ajo- ja lepoaikojen soveltamisessa.

Jos olet vasta aloitteleva ulkomaankuljettaja, saat koulutuksesta hyvän tietopohjan, jonka turvin voit aloittaa ulkomaanajot turvallisin mielin. Jos taas olet jo kokeneempi kulkija, saat käytännön kautta hankkimiesi taitojen tueksi syvällistä tiedollista osaamista.

Koulutus painottaa oikeiden asenteiden ja toimintatapojen merkitystä turvallisuudelle ja taloudellisuudelle, joten sen antamat valmiudet ovat todella hyödyllisiä sekä sinulle kuljettajana että työnantajallesi. Sen takaa myös koulutuksen laatijoiden kymmenien vuosien kokemus ulkomaan tavaraliikenteen parissa.

Ilmoittautuminen on nyt avattu ja koulutuksen voi aloittaa valvomon aukiolojen puitteissa vaikka heti. Koulutus kirjataan Traficomin rekisteriin ammattipätevyyden jatkokoulutukseksi.

Koulutuksen sisältö:

  1. Ulkomaankuljetusten erityispiirteet, toimintaympäristö ja kalusto
  2. Asiakirjat ja vastuut
  3. Liikenne- ja kuljetusluvat sekä tulli- ja rajanylitysmuodollisuudet
  4. Turvallisesti ulkomaanliikenteessä
  5. Raskaan liikenteen valvonta ja kuljetusrikollisuus kansainvälisessä liikenteessä
  6. Toimintatapoja ja suoritealoja
  7. Kuljetusten reititys ja kustannukset
     

Tutustu ja ilmoittaudu

 

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä jutut