Artikkelit | Uutiset
#Ammattipätevyys#Jatkokoulutus#Ajoneuvotekniikka

Uusi ammattipätevyyden jatkokoulutus julkaistu Kuljettaja.fi -verkkokoulutusten tarjontaan

22.12.2022 | Erkki Heiskanen

ajoneuvotekniikka

Raskaiden ajoneuvojen tekninen turvallisuus -koulutusohjelma on nyt julkaistu Kuljettaja.fi -verkko-oppimisympäristöön. Koulutuksessa perehdymme raskaiden ajoneuvojen nykytekniikkaan liikenneturvallisuuden teknisten ratkaisujen näkökulmasta. Aiheina ovat jarrujärjestelmät, hidastimet, automaattiset turvajärjestelmät sekä valojärjestelmät.

Näissä aiheissa menemme todellakin maalipintaa syvemmälle mielenkiintoisella, käytännönläheisellä ja mukaansa tempaavalla tavalla. Asiat esitetään kansankielellä runsailla kuvilla, animaatioilla ja videoilla havainnollistaen.

Koulutuksen on laatinut ja sen juontaa omaan persoonalliseen ja asiantuntevaan tyyliinsä raskaan ajoneuvokaluston todellinen expertti, insinööri Kari Ehrnrooth. Kari on työskennellyt useita vuosikymmeniä kestäneen työuransa ajan raskaan ajoneuvotekniikan parissa. Ura alkoi autonasentajana, jatkui siitä huoltopäällikkönä, jälkimarkkinointipäällikkönä sekä edelleen korjaamoyrittäjänä.

Ilmoittautuminen on nyt avattu ja koulutus on suoritettavissa 27.12. alkaen. Koulutus kirjataan Traficomin rekisteriin ammattipätevyyden jatkokoulutukseksi. Koulutuksesta kirjataan myös kolme ja puoli tuntia ennakoivaa ajamista edistävää koulutusta.

Ilmoittaudu tästä koulutukseen

Koulutuksen esittelyvideo 

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä artikkelit