Tesla Model Y on nyt tarjolla hetken myös yksityisleasingillä | Kuljettaja.fi
Artikkelit | Uutiset
#Tesla#Leasing#Sähköautoilu

Tesla Model Y on nyt tarjolla hetken myös yksityisleasingillä

14.12.2023 | Autotoday

Kuva: Tesla

Ajan myötä Tesla on rakentanut vahvan siteen suomalaisiin kuluttajiin. Vuoden ensimmäisellä puoliskolla Tesla Model Y oli selkeästi eniten ensirekisteröity sähköauto Suomessa, kun rekisteröintien määrä oli yli kaksinkertainen seuraavaan malliin verrattuna ja vahvan kasvun myötä myös kärkipaikka kaikista autoista on saavutettavissa koko vuoden osalta.

Tesla on löytänyt luottopaikan myös työpaikoilta, sillä Tesla Model Y on kuluvan vuoden suosituin työsuhdeauto selkeällä erolla toisena olevaan malliin.

Teslan räjähdysmäinen kasvu on seurausta siitä, että keskitymme vahvasti siihen, että autot saadaan yhä useamman asiakkaan saataville kohtuuhintaisuuden ja latausverkoston kasvun myötä.

Uusi yksityisleasingkampanja

Tämän seurauksena Tesla tarjoaa nyt asiakkaille, jotka haluavat yksinkertaisimman ja turvallisimman auton omistajuuden, yksityisleasingsopimuksen kiinteään kuukausihintaan alkaen 599 euroa Model Y Long Range -mallissa. Leasingsopimus mahdollistaa joustavan auton omistamisen ilman riskiä arvon menetyksestä tai huolta auton edelleen myynnistä. Auton hankkii jättämällä yhteystiedot Teslan verkkosivuilla.

Lyhyt toimitusaika

Model Y rakennetaan uudessa Gigafactory Berlin-Brandenburgissa, Teslan ensimmäisessä tuotantolaitoksessa Euroopassa. Toimitusajat ovat siksi arviolta vain 2–3 viikkoa.

Yksityisleasinghinta esimerkki tasaerin 599 € / kk, 2000 € käsiraha, sopimuskausi 48 kk / 40 000 km, kokonaishinta sopimuskaudelta 28 752 €.

Tai ilman käsirahaa -Yksityisleasinghinta esimerkki tasaerin 640,66 € / kk, ilman käsirahaa, sopimuskausi 48 kk / 40 000 km, kokonaishinta sopimuskaudelta 30 751,68 €.

Tarjouksen hinta on esimerkki, myös muut sopimuspituudet ajan ja kilometrien puolesta, tai autoon haluttujen lisävarusteiden osalta ovat mahdollisia.

Tarjous voimassa 28.12.2023 asti ja koskee vain uusia asiakastilauksia.

Kohdeauto: Tesla Model Y Long Range 53 590 € (rajoitettu erä).

Leasingpalvelun tuottaa NF Fleet. Leasingpalveluun sovelletaan NF Fleetin sopimusehtoja. NF Fleet Oy on Nordea Financen ja ALD Automotiven yhteisyritys.

Lähde: Autotoday | Clas von Bell

 

 

Sinua saattaisi kiinnostaa