Artikkelit | Uutiset
#Kempower#Sähköautoilu

Pyöräilykilpailuun 129 sähkökäyttöistä huoltoautoa

12.8.2023 | Autotoday

Kuva: Kempower

Kempower ja pyöräilykilpailu The Arctic Race of Norway ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Kempowerista tulee tapahtuman virallinen sähköautojen pikalatureiden toimittaja.

Vuosittain järjestettävä kilpailu käydään tänä vuonna Pohjois-Norjassa 17.–20. elokuuta 2023. Kumppanuus mahdollistaa tiiviimmän yhteistyön päästöttömän tapahtuman järjestämiseksi.

The Arctic Race of Norway testaa maailman parhaiden pyöräilijöiden kestävyyttä, kun he kokoontuvat yhteen kilpailemaan Pohjois-Norjan vuoristoisessa maastossa. Kilpailun järjestää Arctic Sport ja Amaury Sport Organisation, joka järjestää myös muita kansainvälisiä huippu-urheilutapahtumia, kuten Tour de Francen.

The Arctic Race of Norway korostaa vahvasti vastuullisuutta, ja se on yksi ensimmäisistä pyöräilykilpailuista, jonka järjestämiseen käytetään pääasiassa sähköautoja.

Tänä vuonna tapahtumassa on yhteensä 129 autonvalmistaja Xpengin sähköautoa tukemassa pyöräilijöitä ja kilpailun järjestäjiä. Kempower toimittaa 18 Kempower Movable Charger -pikalaturia pyöräilijöiden ja henkilökunnan sähköautojen latausta varten.

Arctic Race of Norway 2023 reitti:

Vaihe 1: Kautokeino > Alta 171 km

Vaihe 2: Alta > Hammerfest 153,4 km

Vaihe 3: Hammerfest > Havøysund summit 167 km

Vaihe 4: Kvalsund > Nordkapp 171 km

Lisätietoa tapahtumasta: https://www.arctic-race-of-norway.com/en/

Lähde: Autotoday | Clas von Bell

 

 

Sinua saattaisi kiinnostaa