Paimion liikennekuolema usean ikävän sattuman summa | Kuljettaja.fi
Artikkelit | Uutiset
#Liikennekuolema#Jalankulkija

Paimion liikennekuolema usean ikävän sattuman summa

1.1.2023 | Autotoday

Kuva: Clas von Bell

Lounais-Suomen poliisi on jatkanut Paimiossa ennen joulua tapahtuneen liikenneonnettomuuden selvittämistä. Onnettomuudessa kuoli yksi henkilö.

Onnettomuus tapahtui 22. joulukuuta kello 15.40 aikaan Paimion keskustassa osoitteessa Vistantie 10, kun pysäköintialueella liikkunut jalankulkija jäi henkilöauton alle.

Pian poliisin jälkeen paikalle saapuivat pelastuslaitoksen ja ensihoidon yksiköt. Uhri menehtyi välittömästi onnettomuuden seurauksena.

Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksena. Lisäksi poliisi tekee asiassa kuolemansyyntutkinnan.

Onnettomuushetkellä hämärää

Onnettomuuden aikaan tapahtumapaikalla oli hämärää. Autoilijan vauhti oli hyvin hiljainen, eikä alkoholilla ole osuutta onnettomuuteen. Sekä epäilty että uhri ovat molemmat syntyneet 1950-luvulla.

Sääolosuhteet, osallisten ikä sekä muut poliisin selvitystyössä ilmenneet seikat osoittavat, että kyse on ollut usean ikävän ja inhimillisen sattuman summasta.

Osallisten yksityisyyden vuoksi poliisi ei tiedota asiasta enempää, eikä kommentoi onnettomuuden yksityiskohtia tarkemmin. 

Lähde: Autotoday | Clas von Bell