Artikkelit | Uutiset
#Navigointi#Liikenteessä

Navigointiohjelma Waze on nyt saatavilla Volvoihin

23.4.2023 | Autotoday

Kuva: Volvo Cars

Volvon ohjelmakirjasto kasvaa tänään uudella sovelluksella, kun Waze tulee globaalisti saataville kaikkiin Volvoihin, joissa on sisäänrakennettu Googlen järjestelmä.

Wazen reaaliaikainen reititys, navigointi ja hälytykset ovat käytettävissä kerta-asennuksen jälkeen, kun sovellus on ladattu Volvoon Google Play Storesta. Navigointi Wazen avulla on yhden napautuksen päässä riippumatta siitä, kuka ajaa autoa ja mitä laitetta kuljettaja käyttää.

Auton Waze-sovellus tekee jokapäiväisistä matkoista helpompia poistamalla puhelimeen liittyvät häiriötekijät ja tarjoaa älypuhelimen Waze-sovelluksesta tutut korkeatasoiset toiminnot.

Volvon tieto- ja viihdejärjestelmässä saumattomasti toimiva Waze-sovellus hyödyntää keskinäyttöä enemmän, mikä tekee navigoinnista miellyttävämpää, kun näyttöalue on suurempi ja selkeämpi.

Waze-sovellus on ladattavissa Google Play Storesta globaalisti kaikkiin Volvo -autoihin, joissa on sisäinen Google järjestelmä, lukuun ottamatta Kiinan, Etelä-Korean ja Vietnamin markkinoita.

Tietoja Wazesta

Waze tuo ihmiset ja teknologian yhteen ratkaisemaan liikkumiseen liittyviä haasteita. Se on alusta, joka antaa yhteisölle mahdollisuuden kehittää maantiedataa ja muokata Wazen karttoja ja parantaa tapaa, jolla liikumme ympäri maailmaa. Wazen käyttäjien avulla Waze voi tehdä yhteistyötä kuntien ja liikenneviranomaisten kanssa ja vähentää ruuhkia nykyistä infrastruktuuria hyödyntämällä ja kaupunkisuunnitteluun vaikuttamalla. Jos haluat lisätietoja tai ladata Waze-sovelluksen, käy osoitteessa www.waze.com.

Uusi teknologia tuo auringonvalon kaltaista valaistusta Volvo EX90 -malliin

Uudet akut ja moottorit — pidempi toimintamatka Volvo C40 ja XC40 Recharge -malleille

Lähde: Autotoday | Clas von Bell