Mies jäi kiinni neljän tunnin sisällä kaksi kertaa törkeästä rattijuopumuksesta | Kuljettaja.fi
Artikkelit | Uutiset
#Rattijuoppo#Poliisi

Mies jäi kiinni neljän tunnin sisällä kaksi kertaa törkeästä rattijuopumuksesta

4.12.2023 | Autotoday

Kuva: Clas von Bell

Torstaina 30.11 kello 16.15 aikaan tapahtui Riihimäellä Koivistonkadulla kahden henkilöauton välinen peltikolari. Osalliset eivät päässeet asiassa sopuun syyllisyydestä, jonka takia paikalle kutsuttiin poliisi.

Partion tullessa paikalle, selvisi, että 61-vuotias mies oli osunut paikalla olleeseen auton kuljettajan puoleiseen etukulmaan.

Partio puhallutti osalliset ja selvisi, että kyseinen kolaroitsija oli nauttinut alkoholia. Mies puhalsi seulonta-alkometriin 1,88 promillen lukemat. Mies kuljetettiin tarkkuusalkometrikokeeseen, joka vahvisti törkeän rattijuopumus epäilyn.

Miestä epäillään myös liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Mies päästettiin tarkkuusalkometrikokeen jälkeen vapaaksi ja noin kello 20.00 aikaan samasta autosta tuli ilmoitus VT3:lla Janakkalasta.

Partio sai auton pysäytettyä ja tällä kertaa mies puhalsi seulonta-alkometriin 2,19 promillea. Tällä kertaa miestä ei päästetty tarkkuusalkometrikokeen jälkeen vapaaksi, vaan hänet toimitettiin poliisilaitokselle odottamaan selviämistä ja kuulusteluja.

Lähde: Autotoday | Clas von Bell

 

 

Sinua saattaisi kiinnostaa