Lisää viihdettä Polestar 2 -autoihin | Kuljettaja.fi
Artikkelit | Uutiset
#Polestar#Sähköautoilu

Lisää viihdettä Polestar 2 -autoihin

17.9.2023 | Autotoday

Kuva: Polestar

Polestar 2 oli markkinoiden ensimmäinen auto, jossa oli Googlen Android Automotive -käyttöjärjestelmä Googlen sisäisillä palveluilla, kun se lanseerattiin vuonna 2019.

Malli tarjoaa jatkossakin intuitiivisia tieto- ja viihdekokemuksia, joihin kuuluu nyt myös Prime Video -sovellus.

Prime Videon avulla autossa voidaan suoratoistaa sisältöä auton ollessa pysäköitynä tai lataamisen aikana. Toinen samankaltainen sovellus Polestar 2:ssa on YouTube, joka julkaistiin autossa vuoden 2023 kesäkuussa.

Polestar ja muut sisällöntuottajat ovat julkaisseet autoon jatkuvasti uusia hyödyllisiä sovelluksia, kuten Waze, EasyPark, A Better Routeplanner, AccuWeather, Range Assistant, Journey Log ja Performance-sovellus kaksimoottorisille autoille.

Polestar 2 -malleissa on ollut myös Vivaldi-verkkoselain vuoden 2021 joulukuusta lähtien. Selaimella voi käyttää myös sellaisia viihdepalveluja, joilla ei ole vielä omaa erityistä sovellusta autossa.

– Android Automotive OS:n onnistunut julkaisu ja integrointi Polestar 2 -malliin auttaa meitä hyödyntämään markkinoiden parasta navigointia ja ääniohjausta. Google Play Storessa on laaja valikoima sovelluksia, jotka tarjoavat vuorovaikutteisuutta ja viihdettä pelien pelaamisesta sarjojen suoratoistoon, kommentoi Polestarin pääjohtaja Thomas Ingenlath.

Android Automotive OS:n julkaisu ja jatkuva kehitys Polestar 2 -malleissa tehdään läheisessä yhteistyössä Googlen kanssa. Se luo samalla perustan Polestarin tuleville autoille: Polestar 3 – ja Polestar 4 -malleissa on käyttöliittymän seuraava kehitysversio suuremmilla näytöillä ja tehokkaammilla ominaisuuksilla. Polestar 2 -mallia varten kehitettyjä sovelluksia aiotaan tuoda myös tuleviin malleihin.

Lähde: Autotoday | Clas von Bell

 

 

Sinua saattaisi kiinnostaa