Linnatuulen taukopaikalla lauantaina merkkipäivä! | Kuljettaja.fi
Artikkelit | Uutiset
#Automatkailu#Huoltoasema

Linnatuulen taukopaikalla lauantaina merkkipäivä!

27.10.2022 | Autotoday

Kuva: Neste

Lauantaina 29.10. Neste K Linnatuulen liikenneasema sekä alla kulkeva moottoritie täyttävät 30 vuotta. Päivää vietetään asemalla asiakkaiden kanssa juhlien.

Avauduttuaan Linnatuuli oli nähtävyys ja ainoa laatuaan, sitä se on vieläkin.

– Olemme Suomessa ainoa liikenneasema, jossa palvelut ovat suoraan moottoritien päällä, kuten ravintolamme, kauppias Seppo Lauer kertoo.

– Sijaintimme on erinomainen Helsingin ja Tampereen välissä, meillä on hyvät, selkeät ja turvalliset liittymät asemalle ja takaisin moottoritielle, kauppias jatkaa.

Linnatuuli on koko ajan uudistunut ja kehittänyt palveluitaan. Avauksen jälkeen ensimmäinen iso remontti tehtiin vuonna 2009 ja seuraava 2017. Lisäksi koko ajan uudistetaan eri osa-alueita asiakkaiden toiveiden ja ajan vaatimusten mukaisiksi.

– Pysymme jatkuvasti ajan hermolla ja haluamme vastata asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin, Lauer lupaa.

Paistorasvasta dieseliä, kahvinporoista kukkamultaa

Neste K Linnatuuli on panostanut kiertotalouden edistämiseen. Asiakkaille ja henkilökunnalle on tehty muun muassa selkeät ja helppokäyttöiset jäteastiat eri jakeille.

Linnatuulesta käytetystä paistorasvasta tehdään uusiutuvaa dieseliä. Asema on myös mukana hankkeessa, jossa käytetyt kahvinporot viedään jalostettavaksi yhteistyökumppanille ja niitä käytetään luomulannoitteen, kukkamullan ja kasvatusalustojen valmistuksessa.

Neste K Linnatuulesta saa monipuoliset liikenneaseman palvelut ja se on avoinna vuoden jokaisena päivänä ympäri vuorokauden. Henkilökuntaa on noin 50.

– Yksi työntekijöistämme on ollut Linnatuulessa avauksesta saakka ja useilla työntekijöillämme on myös pitkät työurat täällä, Lauer kertoo.

Lähde: Autotoday | Clas von Bell