Kia EV6 -mallistoon varustellumpi ja edullisempi vaihtoehto | Kuljettaja.fi
Artikkelit | Uutiset
#Kia#Sähköautoilu

Kia EV6 -mallistoon varustellumpi ja edullisempi vaihtoehto

11.2.2024 | Autotoday

Kuva: Kia

Loppuvuodesta 2021 Suomessa esitelty Kia EV6 oli merkin ensimmäinen pelkästään sähköautoja varten suunnitellulle perusrakenteella tehty malli.

Uusi Kia EV6 Edition -mallisto tarjoaa aiempaa kattavamman varustelun aiempaa edullisempaan hintaan.

Mallin laajennettu vakiovarustelu on erittäin kattava pitäen sisällään muun muassa vegaanin nahkaverhoilun, kuljettajan istuimen muistipaikat, sähkötoimisen takaluukun, matkapuhelimen langattoman latauksen, dynaamiset led-ajovalot sekä katvealueen ja risteävän liikenteen tunnistusjärjestelmät.

Auto on myös mahdollista varustaa GT-Line pack -varustepaketilla. Tämä tuo ulkoilmeeseen urheilullisempaa ilmettä erilaisten vanteiden ja puskureiden myötä ja sisätilaa maustetaan muun muassa istuimien mokkanahkaverhoilulla ja ilmastoinnilla varustetuilla mukavuusistuimilla.

Kia EV6 Edition on aina nelivetoinen ja varustettu 77 kWh:n akustolla, joka tarjoaa 506 kilometrin toimintamatkan yhdellä latauksella. Nopeista latauksista matkalla puolestaan huolehtii 800 voltin akkuteknologia ja jopa 240 kilowatin lataustehoa. Navigaatiopohjainen akuston esilämmitys puolestaan pitää huolen siitä, että akku on aina valmis suurteholataukseen.

Uuden Kia EV6 Edition AWD:n hinta on 57 990 euroa. Asiakkaalle tämä tarkoittaa aiempaa kattavampi varustelu huomioituna 5 000 euron etua. GT-line pack -varustepaketin hinta on 2 259 euroa.

Lähde: Autotoday | Clas von Bell

 

 

Sinua saattaisi kiinnostaa