Kempowerille merkittävä sopimus norjalaisen päivittäistavaroiden tukkukaupan kanssa | Kuljettaja.fi
Artikkelit | Uutiset
#Raskas liikenne#Kempower

Kempowerille merkittävä sopimus norjalaisen päivittäistavaroiden tukkukaupan kanssa

3.8.2023 | Autotoday

Kempower on allekirjoittanut puitesopimuksen norjalaisen ASKOn kanssa pikalatausratkaisujen toimittamisesta tukkukaupan 13 logistiikkavarikolle.

Kuva: Kempower

ASKO on Norjan suurin päivittäistavaroiden tukkukauppa ja osa NorgesGruppenia, joka on norjalainen tukkukauppa ja vähittäismyyntiketju.

Vastuullisuus on tärkeä osa ASKOn liiketoimintastrategiaa, ja yhtiö tavoittelee päästöttömiä kuljetuksia vuoteen 2026 mennessä, sisältäen noin 700 rekkaa käsittävän kalustonsa sähköistämisen.

Uuden puitesopimuksen myötä ASKO saa käyttöönsä Kempowerin koko tuotevalikoiman latausratkaisut, sisältäen Kempower Satellite -lataussatelliittijärjestelmät, Kempower Station Charger -latausratkaisut sekä Kempower ChargEye for Depots –latauksenhallintaohjelmiston varikoille.

Kumppanuutta on tulevaisuudessa mahdollista laajentaa kattamaan myös latausratkaisujen toimittamisen NorgesGruppenin noin 1800 norjalaiseen päivittäistavarakauppaan.

Yhtiöt allekirjoittivat sopimuksen sen jälkeen, kun ASKO oli onnistuneesti testannut Kempowerin latausratkaisuja varikollaan Norjassa vuonna 2022.

Tähän mennessä Kempower on toimittanut latausratkaisuja kahteen kohteeseen, ja vuoden 2023 aikana ratkaisuja tullaan asentamaan vielä seitsemään uuteen kohteeseen. Vuoden 2023 loppuun mennessä ASKO tarjoaa yli 80 Kempower-latauspistettä yhdeksällä ASKOn toimipisteellä. Latauspisteet asennetaan kaikkialle Norjaan etelän Lillesandista pohjoisen Tromssaan asti.

 

Lähde: Autotoday | Clas von Bell

 

 

Sinua saattaisi kiinnostaa