Jumbotrailerin kyytiin peräti 90 kuutiota | Kuljettaja.fi
Artikkelit | Uutiset
#Raskas liikenne#Powder-Trans

Jumbotrailerin kyytiin peräti 90 kuutiota

14.2.2023 | Autotoday

Fredrik Blomqvist ja Matti Virtanen (VAK Oy). Kuva: Powder-Trans.

Powder-Trans on hankkinut uuden jumbotrailerin, jonka kapasiteetti on 90 kuutiota.

Yritys on jo yli 20 vuoden ajan kuljettanut bulk-tavaraa Pohjoismaissa erityissuurilla bulkkiyhdistelmillä. Tämänkaltaiset ympäristöystävälliset ajoneuvoyhdistelmät lisäävät tehokkuutta ja vähentävät päästöjä.

Powder-Trans kasvattaa uudella Kässbohrer K.SSK 90 -kippisäiliöperävaunulla kapasiteettiaan kuljettaa erityisen suuria määriä kevyitä materiaaleja.

Powder-Trans on tänään Pohjoismaiden markkinoilla yksi harvoista bulk-logistiikkayrityksistä, jolla on tämänkaltaista tarjontaa. Uudishankinta vahvistaa yrityksen jumbotrailerkantaa.

Kässbohrer on valmistanut kippisäiliöperävaunuja vuodesta 1953 alkaen ja on tänään yksi alansa johtavista yrityksistä Euroopassa.

Powder-Transin toimitusjohtaja Fredrik Blomqvist kertoo, että Kässbohrerin perävaunut ovat korkealaatuisia.

– Euroopan ainoana näin suurivolyymisia perävaunuja perustuotevalikoimassaan pitävänä yrityksenä Kässbohrer lisäksi pystyy tarjoamaan myös monella tavalla kilpailukykyisiä jumbotrailereita, hän lisää.

– Perävaunu mahdollistaa erittäin tehokkaan tavan lastata ja purkaa kuormia sekä huolehtia puhtaanapidosta, huollosta ja kunnossapidosta. Tämän säiliöperävaunun monet tekniset ratkaisut alentavat käyttökustannuksia ja yksinkertaistavat huoltoa ja kunnossapitoa, kertoo Blomqvist.

Jumbotrailerilla voidaan kuljettaa 90 kuutiometriä kevyttä materiaalia tavanomaisen EU-perävaunun kapasiteetin ollessa 60 kuutiometriä.

Powder-Trans liikennöi uudella jumbotrailerilla samoin kuin entisillä vastaavilla yhdistelmillään Pohjoismaissa ja Keski-Euroopassa.

Lähde: Autotoday | Clas von Bell

 

 

Luitko jo nämä?