Carl-Johan Blomqvistin stipendi on jälleen haettavissa | Kuljettaja.fi
Artikkelit | Uutiset
#Raskas liikenne#Stipendi

Carl-Johan Blomqvistin stipendi on jälleen haettavissa

18.11.2023 | Autotoday

Ensimmäinen Carl-Johan Blomqvistin nimeä kantava stipendi jaettiin kolmeen osaan. Kuvassa stipendin saaneet logistiikka-alan opiskelija Atte Hellbom (kuvassa keskellä), oppisopimusopiskelija Ayyoub Mohammadamini (oik.) yhdessä Powder-Transin hallituksen puheenjohtajan, Carl-Johan Blomqvistin kanssa. Kolmas stipendin saaja, Jyväskylän ammattikorkeakoulu (Jamk) päätti jakaa stipendin edelleen oppilaitoksessa logistiikkainsinöörin opintoja suorittavalle Teemu Kauhaselle. Kuva: Powder-Trans

Viime vuonna perustettu Carl-Johan Blomqvistin stipendi on nyt haettavissa. Stipendi jaetaan hakemusten perusteella henkilölle tai ryhmälle, joka opiskelee tai muuten edistää kuljetusalaa Suomessa.

Powder-Transin 50-vuotisjuhlavuoden kunniaksi vuonna 2022 perustettu stipendi jaetaan nyt toista kertaa. Stipendihakemukset on jätettävä viimeistään 27.11.2023 ja stipendi jaetaan ensi vuoden alussa stipenditoimikunnan valitsemalle vastaanottajalle tai vastaanottajille.

Stipendin saaja valitaan vuosittain jätettävien hakemusten perusteella, mutta stipenditoimikunnalla on oikeus valita saaja myös muiden kuin hakemuksen jättäneiden joukosta.

Stipendin saajan valintakriteerit ovat, että henkilö/henkilöt opiskelevat kuljetusalan ammattiin/suorittavat alan opintoja tai ovat muilla tavoin merkittävästi edistäneet kuljetusalaa ja sen tunnettuutta.

Ensimmäinen stipendi jaettiin kolmen saajan kesken kahdelle stipendiä hakeneelle sekä ammattioppilaitokselle, joka jakoi sen edelleen valitsemalleen opiskelijalle.

Stipendihakemukset perusteluineen on jätettävä Powder-Transin kotisivuilta löytyvän ohjeistuksen mukaisesti. Myös hakulomake löytyy yrityksen kotisivuilta (hakulomake).

Stipendin saajien valinnan suorittavaan stipenditoimikuntaan kuuluvat tänä vuonna seuraavat henkilöt: apulaisrehtori Juha Jokinen ammattiopisto Novidasta, logistiikka-alan kouluttaja, entinen ylikonstaapeli raskaan liikenteen valvonnasta Vesa Roima, päätoimittaja Jouni Hievanen alan ammattilehdestä Ajolinja, kuljetusalan yritysneuvoja Sture Holm sekä Powder-Transin toimitusjohtaja Fredrik Blomqvist, operatiivinen johtaja Christian Blomqvist ja hallituksen puheenjohtaja Carl-Johan Blomqvist.

Yhtenä tai useampana stipendinä kerran vuodessa vuodenvaihteessa jaettavan stipendin kokonaissumma on 2 000 euroa.

Lähde: Autotoday | Clas von Bell

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä jutut