Caravan-Elämäntyö 2023 -palkinto jaettiin toista kertaa | Kuljettaja.fi
Artikkelit | Uutiset
#Automatkailu#Tunnustus

Caravan-Elämäntyö 2023 -palkinto jaettiin toista kertaa

22.11.2023 | Autotoday

Kuva: MAT

Caravan Elämäntyö 2023 -palkinto ja kultainen ansiomerkki annettiin Caravan Business Forumissa Sibeliustalolla Lahdessa Helsinki Caravan Oy:n toimitusjohtaja Atso Muuroselle.

Kultainen ansiomerkki on yhdistyksen korkein tunnustus, joka voidaan myöntää henkilölle jonka elämäntyö on kietoutunut tiiviisti matkailuajoneuvoalan kehityksen ja menestyksen ympärille. Matkailuajoneuvotuojat ry:n kultainen ansiomerkki on annettu aiemmin yhdelle henkilölle vuonna 2022.

Atso Muurosen elämäntyö matkailuautojen ja -vaunujen parissa on ollut esimerkillistä ja vaikuttavaa. Hän on toisen polven yrittäjä, joka yhdessä veljiensä kanssa on ohjannut Helsinki Caravan Oy:tä menestyksekkäästi sillä polulla, jota hänen isänsä, Teuvo Muuronen, aloitti jo liki 50 vuotta sitten. Teuvo Muuronen oli myös yksi Matkailuajoneuvotuojat ry:n perustajajäsenistä.

Muuronen on omistanut koko työuransa Helsinki Caravanille. Hän on myös antanut panoksensa yhdistyksen toimintaan hallituksen jäsenenä ja toiminnantarkastajana, edistäen toimialan etuja ja yhteisön hyvinvointia.

Caravan-liikkeen pyörittäminen on ennen kaikkea tiimityötä!

– Helsinki Caravan on perheyritys, jonka Teuvo Muuronen on 1976 perustanut. Meillä on aina ollut pitkäaikaisia, osaavia ja innostuneita työntekijöitä avaintehtävissä. Heidän ympärilleen olemme onnistuneet kokoamaan osaavan henkilöstön, minkä avulla olemme saavuttaneet laajaan, lojaaliin asiakaskunnan ja sen seurauksena myös yrityksen talous on pysynyt vakaana, toteaa Atso Muuronen.

– Itselläni on ollut ilo olla yksi osa tätä porukkaa ja olen kiitollinen saamastani huomionosoituksesta, Muuronen kiittää.

Helsinki Caravan Oy

Helsinki Caravan Oy on vuonna 1976 perustettu täyden palvelun Caravan-tavaratalo ja pääkaupunkiseudun johtava matkailuajoneuvojen erikoisliike. Yritys tarjoaa kattavan valikoiman uusimpia matkailuajoneuvomalleja jokaiseen makuun ja käyttötarkoitukseen. Yhtenä Suomen suurimmista vaihtovaunuliikkeistä Helsinki Caravan myy vuosittain yli kaksisataa käytettyä matkailuajoneuvoa ja tarvikemyymälästä löytyy laaja valikoima lisävarusteita ja tarvikkeita. Huolto- ja korjaamotoiminnot ovat myös olennainen osa kokonaispalvelua. Ammattitaitoinen huoltohenkilökunta huoltaa ja korjaa matkailuvaunut sekä matkailuautojen asunto-osat turvalliseen matkakuntoon.

www.helsinkicaravan.fi

Lähde: Autotoday | Clas von Bell

 

 

Sinua saattaisi kiinnostaa