Autoambulance Group Oy ja SOS International Oy sopivat kumppanuudesta | Kuljettaja.fi
Artikkelit | Uutiset
#Raskas liikenne#Hinauspalvelu

Autoambulance Group Oy ja SOS International Oy sopivat kumppanuudesta

13.1.2023 | Autotoday

Kuva: SOS-International

Autoambulance Group Oy ja vakuutusyhtiöiden omistama SOS International Oy ovat sopineet molemmille yhtiöille merkittävästä kumppanuudesta.

Kumppanuus kattaa alkuvaiheessa SOS Internationalin merkittävimmät markkina-alueet Helsingin, sekä Vantaan.

Yhtiöt pyrkivät tiiviillä yhteistyöllä kehittämään hinauspalveluita eri osa-alueilla. Autokannan voimakas sähköistyminen ja eri asiakasryhmien odotukset kokonaisvaltaisesta palvelusta luovat mielenkiintoisen haasteen, johon molemmat yhtiöt tarttuvat suurella kunnianhimolla, todetaan yhtiöiden tiedotteessa.

– Markkina muuttuu lähivuosien aikana merkittävästi autoilun sähköistymisen myötä ja tämän yhteistyön kautta pystymme vahvistamaan ajoneuvoteknistä tietotaitoa koko verkoston osalta, esimerkiksi yhdessä toteutettavien koulutusten ja viimeisimpien ajoneuvokohtaisten käsittelyohjeiden ansiosta, SOS Internationalin verkostopäällikkö Ville Saarimaa kertoo.

– Vaikka meillä on äärimmäisen vahva kokemus ja asema valtakunnallisessa ajoneuvologistiikassa, ovat hinauspalvelut meille konsernina jotain täysin uutta. Suhtaudumme tähän haasteeseen nöyrästi, sekä suurella intohimolla toimintaa jatkuvasti kehittäen yhdessä SOS Internationalin kanssa. Kumppanuus mahdollistaa konsernitasolla myös runkoverkoston tehokkaampaa hyödyntämistä ja ehdottomasti myös kykyämme investoida markkinaan myös tulevaisuudessa, toteaa Autoambulance Group Oy:n hallituksen puheenjohtaja Iiro Mäkinen.

Lähde: Autotoday | Clas von Bell