Nyt se tuli - Uusi paljon toivottu jatkokoulutus verkossa
Artikkelit | Uutiset
#Ammattipätevyys#Raskas liikenne

Nyt se tuli - Uusi paljon toivottu jatkokoulutus verkossa

19.2.2024 | Erkki Heiskanen

Meiltä paljon toivottu Ajo- ja lepoaikasäännökset sekä digipiirturin käyttö -verkkokoulutus on julkaistu 19.2. Kuljettaja.fi -verkko-oppimisympäristöön. Koulutuksessa perehdytään kuljettajalle tärkeisiin ajo- ja lepoaikoihin sekä digipiirturin oikeaoppiseen käyttöön. 

Koulutus sisältää kuljettajien tarvitsemat tiedot ajo- ja lepoajoista sekä digipiirturista alkaen ajo- ja lepoaikojen perusteista edeten aina uusimpiin EU:n liikkuvuuspaketin mukana tulleisiin säädösmuutoksiin, jotka kuljettajien on erittäin hyödyllistä tuntea.

Koulutus sisältää erittäin ajankohtaista ja käytännönläheistä tietoa ajopiirtureista. Tällä hetkellä on käynnissä siirtyminen uusiin toisen version älypiirtureihin, jotka tuovat muutoksia kuljettajan arkeen mm. uusien toimintojen ja etävalvonnan muodossa. 

Koulutus on toteutettu yhteistyössä Piirla Oy:n kanssa, joka on arvostettu kotimainen ajopiirturituotteiden asiantuntija ja maahantuoja yli 40 vuoden kokemuksella. Piirlan toimitusjohtaja Harri Salmi esiintyy koulutuksessa useilla videoilla.

Mielenkiintoista ja tärkeää sisältöä havainnollistetaan laadukkailla videoilla ja kuvilla.

Ilmoittautuminen on nyt avattu ja koulutuksen voi aloittaa valvomon aukiolojen puitteissa vaikka heti. Koulutus kirjataan Traficomin rekisteriin ammattipätevyyden jatkokoulutukseksi.

Koulutuksen sisältö:

  1. Työ-, ajo- ja lepoaikojen perusteet
  2. Kuljettajan ajo- ja lepoajat
  3. Digitaalinen ajopiirturi
  4. Digitaalisen ajopiirturin peruskäyttö
  5. Digitaalisen ajopiirturin erityistoimintojen käyttö
  6. Ajo- ja lepoaikojen viranomaisvalvonta
  7. Tilannekuvaukset

 

Tutustu ja ilmoittaudu

 

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä jutut